Jenna Moreci: 10 nejhorších romantických rysů ve fikci

Budu se v tomhle vyhýbat zcela očividným nejhorším romantickým rysům, jako jsou milostné trojúhelníky, okamžitá láska a alfa debilové. Protože mám pocit, že na tohle musí přijít každý se třemi uncemi mozku. Místo toho se budu soustředit na to, na co jsem narazila nedávno a přeju si, abych se s nimi nesetkala.

Žádný první polibek

Nevadí mi, když nedostanu sexuální scénu. Upřímně, je hodně knih, kde nechci sexuální scénu za žádnou cenu. Ale pokud mi nedáte polibek, hlavně první polibek, tak si vás najdu…vy malé potvory.

Podívejte se, nejsem nerozumná. Klidně se prokoušu jednou nebo dvěma knihama, abych se k tomu polibku dostala, ale fakt ho tam dejte. A ať je opravdu dobrej, protože chci detaily. A jestli se první polibek odehraje mimo scénu, přísahám bohu, i kdyby to byla jinak nejlepší kniha, kterou jsem kdy četla, tak tímhle jste to posrali. Pokud uvidíme desátý polibek nebo stý polibek, ale ne ten první, je to kruté, nepřijatelné a já vám to nedovolim.

Trochu se uklidněte

Chtíč krát 10 000. Sexuální chtíč je pro mnoho lidí normální věc. Jenže někdy to autoři totálně přehání. Metrové erekce, potoky sekretu a „jakmile jsem ji uviděl, musel jsem ji mít“. Co se doprdele děje? Někdy to ale nejsou tyhle roztoužené popisy, které mě zarazí, ale malinkaté detaily. „Přistoupil jsem k ní a její bradavky okamžitě ztuhly“. Jen k ní přistoupil. Nic dalšího nebylo potřeba. Je to něco jako úchylka na nohy?

Zbývá vám ještě 70 % článku.
Chcete-li pokračovat ve čtení, přihlaste se k odběru newsletteru nebo zalogujte.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Líbí se ti článek? Lajkni, sleduj, sdílej, ať ti nic neuteče.

0 komentáøù

Pøidat komentáø

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *